The El Salvador Spanish Schools
De Spaanse Scholen van El Salvador

Klassen en Programma's

Hello en Bienvenidos. Wij stellen in het buitenland de studieprogramma's van de Spaans-Taal voor studenten en reizigers in werking bij drie plaatsen in El Salvador: Ana van Santa, San Salvador, en Puerto La Libertad, een kust het surfen bestemming.

Wij bieden Spaanse taalinstructie op alle niveaus aan, en ons basislessenplan bestaat uit twintig uren van studie een week, vier urendag. U kunt op om het even welke Maandag beginnen, en zal wordt gegeven een plaatsingsexamen op uw aankomst om uw niveau van instructie te bepalen. Onze klassengrootte is beperkt tot 8 studenten, en one-on-one instructie is beschikbaar.

Het krediet van de universiteit is over het algemeen beschikbaar door uw huisinstelling. Wij geven rangafschriften en geschreven evaluaties uit en studenten van UC Davis, SUNY Stonybrook, en andere universiteiten gehad.

Wij zijn een uniek programma in zoverre dat wij studenten de optie aanbieden van het bestuderen van in La Libertad, met Escuela Sihuatehuacan, in het koffieland van Ana Santa, of door Escuela Cuzcatlan in capitol, San Salvador. U kunt bij de één, twee, of alle drie plaatsen bestuderen die u werkelijk toestaan worden om het land te kennen. U kunt een dag, een week bestuderen, of in onze volledige academische semester of de zomerprogramma's inschrijven.

Ons programma wordt opgesteld rond volledig-onderdompelingspedagogy die intensieve Spaanse instructie en de kans omvat om te zetten wat u in praktijk door homestay met een Salvadoran familie leert. De studenten hebben ook de optie van een hotel.

Wij bieden ook drie excursies per week aan Mayan ruïnes, watervallen, een dorp van de hooglandkoffie, vulkanen, en musea aan. De flexibele het plannen opties zijn beschikbaar, en de kortingen zijn beschikbaar voor groepen.

Onze instructeurs zijn ervaren taalleraren met graden van de nationale universiteiten, en onze Directeur, is Nelson Pacheco Martinez, tweetalig en heeft negen jaar van het onderwijservaring. Hij kan ook helpen om uw bezoek te vergemakkelijken, dat met taken helpt die zijn moeilijk voor vreemdelingen, zoals het huren van een huis of een auto, het maken reis regelingen, of enkel het worden van uw voedsel de manier u van het houdt.

Tevreden om ons te contacteren als u van meer informatie zou houden of zou inschrijven.

Prof.. Nelson Evelio Pacheco Martinez, Directeur & Stichter

Escuela Sihuatehuacan
Santa Ana, El Salvador CentroAmerica
011(503)77340835 info@salvaspan.com

Brian Oelberg, UNS Direktor >>(413) 374-0159
http://www.salvaspan.com
http://salvaspan.homestead.com
http://sites.netscape.net/salvaspanischool
salvasalvaspanischool@lycos.com